Skip to main content

BRIOSE BRADUTI

2 oua se freaca spuma cu 150 gr zahar,5 linguri lapte,100 gr unt la temperatura camerei,1/2 praf de copt si 200 gr faina cernuta,1 cana nuci taiate si prajite,omogenizam si turnam aluatul in for…

PIZZA CU BLAT DIN MAMALIGA

Mamaliga gata pregatita se intinde in strat subtire intr-un vas de yena uns cu putin ulei,peste care asezam straturi de salam,ciuperci,oua fierte,gogosari feliati ,iar deasupra presaram br…

CHIFTELUTE DIN CARNE DE PORC LA CUPTOR

500 gr carne de porc tocata 2 felii de paine 4 catei de usturoi 1/2 lingurita enibahar 1 ou sare,piper Pt tavalit 100 gr preslu 4-5 linguri seminte de susan 1 lingurita boia iute Crn…

CHIFTELUTE DE CARTOFI

4 cartofi 1 ou 3-4 linguri preslu 1/2 lingurita coriandru sare,piper,vegeta crtofii se fierb si se zdobesc ca pentru piure,se lasa la racit,apoi se adauga oul,preslu,coriandru,sare,piper,ve…

PASTE CU BRANZA DE BURDUF SI SMANTANA

450 gr paste 200 gr branza de burduf 200 gr smantana putin piper Pastele se fierb cf intructiunilor,apoi se scurg si se amesteca cu branza si smantana,presaram piperul si se servesc calde.

SOS DE MAZARE CU GALUSTE SI CARNATI PROASPETI

400 gr mazare 1 ceapa sare,piper,vegeta 2 linguri ulei Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei cateva minute,acoperim cu apa ,adaugam mazarea si lasam sa fiarba 10 minute,adaugam galustel…

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()